ТОПЛИЧИНА УЛИЦА ОТВОРЕНА ЗА САОБРАЋАЈ

  • 20161228_180223
  • 20161228_175916
image_pdfimage_print

Радови у једној од најфреквентнијих нишких улица, Топличиној код Правног и Економског факултета, завршени су 20-так дана раније него што је било предвиђено. Радило се и ноћу, по изузетно ниским температурама а све у циљу стављања ове улице у функцију. Остаје само дотеривање тротоара које ће бити завршено у што краћем року.  На овај начин, Топличина је после само нешто више од месец дана поново отворена за саобраћај.

„Око 18 часова приведени су крају радови на изградњи Топличине улице, временски услови су то дозволили и ова улица биће пуштена у саобраћај. Трудили смо се да окончамо радове пре предвиђеног рока , пре празника који нам предстоје јер су сада и гужве највеће“, рекао је градоначелник Ниша Дарко Булатовић приликом вечерашњег обиласка радова.

Радове је извело предузеће АБМ Путоградња Мрамор. Урађено је укупно 200 м дужине и 6 м ширине коловоза. Тротоари су ширине од три до 7 м. Укупна вредност радова, који су реализовани преко Програма уређивања грађевинског земљишта за 2016. годину је 11,9 милиона динара.

You may also like...