Подела новогодишњих пакетића

image_pdfimage_print
У присуству градоначелника Дарка Булатовића, заменика градоначелника Милош Банђура  и градске већнице Тијане Ђорђевић Илић ресорно задужене за социјална питања,данас су у градској кући подељени пакетићи деци са дауновим синдромом и деци чији су родитељи социјално угрожена категорија становништва.
Новогодишње пакетиће је обезбедило удружење „Љуби ближњег свога“, а у холу Градске куће приређен је музичко-забавни програм.
Наступиле су чланице балетског клуба „Марија“ које су извеле део из балета „Лабудово језеро“,затим је наступио виолиниста Дејан Далиповић и на крају је свечаност улепшао хор „Грације“ чији су чланови ученици  гимназија“ 9.мај“ и“ Светозар Марковић“ под диригентском палицом Сузане Петровић.
Неизоставни део био је долазак Деда Мраза који се фотографисао са децом ,а затим и поделио новогодишње пакетиће.
Раније током дана у просторијама НУРДОР-а уручени су новогодишњи пакетићи деци оболелој од малигних болести.Претходно је приређен програм који су припремили глумци Позоришта лутака, током којег су деца могла да уживају у причама Снежане,Пинокиа и наравно Деда Мраза.У име Града додели пакетића је присуствовао заменик градоначелника Милош Банђур и градска већница Тијана Ђорђевић Илић.

You may also like...