НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА НИША ДАРКА БУЛАТОВИЋА. БУДИМО ЈЕДИНСТВЕНИ. НЕКА НАС УЈЕДИНЕ ЖЕЉА ЗА МИРОМ И БОЉИМ СУТРА.

image_pdfimage_print

Поштоване суграђанке и суграђани,

Заједно смо на истом задатку. Ми стварамо бољу будућност. Од нашег труда и посвећености зависи какве ће прилике за наш град бити створене у години пред нама.

Сигуран сам да Град Ниш иде напред. Свим расположивим капацитетима наставићемо да унапређујемо нашу заједницу, јер нам је приоритет бољи квалитет живота за све грађане и грађанке Ниша.

Уређење нашег града у комуналном и урбанистичком сектору за нас је константан изазов и спремни смо да новим пројектима обогаћујемо понуду града. Радимо, али ћемо још интензивније радити на оживљавању привреде и стварању услова за нове инвестиције. Истовремено, водимо рачуна о томе да се домаћински опходимо према буџету Града, коме заједно доприносимо, не заборављајући оне којима је помоћ најпотребнија, јер Ниш и Нишлије су увек били хумани и солидарни.

Кроз живот сам увек био оптимиста, па тако гледам и на године које су пред нама. Чека нас пуно посла, али чврсто верујем у наш заједнички успех. Град се води чувањем његове традиције и културне баштине, знањем, племенитошћу, спортским успесима, заједништвом, али и љубављу и храброшћу за промене.

Будућност која је пред нама показаће снагу и лепоту овог града у осмеху наше деце, у успеху младих, у новим радним местима, у спокојству и безбрижности родитеља и старијих, у бризи за сваког човека и члана наше заједнице.

Будимо јединствени. Нека нас уједине жеља за миром и бољим сутра. Радујмо се Новој години, радујмо се једни другима. Уз жељу да нам Нова година донесе мир, здравље и радост и да вам новогодишњи и божићни празници буду испуњени весељем, топлином и надом у боље сутра, желим вам успешну и срећну Нову, 2017. годину.

You may also like...