САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ОСТАВКЕ ПРЕДСЕДНИКА ЖРК НАИСА

image_pdfimage_print

Члан Градског већа, ресорно задужен за спорт, Бранислав Качар упутио је данас речи захвалности донедавном председнику женског Рукометног клуба Наиса Лазару Ненадову, на успешном раду у клубу, чиме је испунио оно што је обећао у тренутку када је  у фебруару прошле године, преузео клуб, а то је очување финансијске стабилности у клубу.

„Вама и свим рукометашицама и члановима колектива Наисе честитам на досадашњем залагању и труду захваљујући којем сте остварили успешне резулатате и изванредан пласман на домаћој спортској сцени и уједно изборили наступе у европском такмичењу. Сигуран сам да је господин Ненадов оставио неком новом руководству женског рукометног клуба Наиса, стабилан клуб, добро уигран, квалитетан и тим, у потпуности спреман да се успешно надмеће у Челенџ купу, Купу Србије и Суперлиги, са намером да у свим овим такмичењима оствари најбољи резултат“, поручио је члан Градског већа Бранислав Качар.

О избору новог руководства Клуба, изјасниће се Скупштина Женског Рукометног Клуба Наиса на седници која је заказана за данас.

You may also like...