1

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ОСТАВКЕ ПРЕДСЕДНИКА ЖРК НАИСА

Члан Градског већа, ресорно задужен за спорт, Бранислав Качар упутио је данас речи захвалности донедавном председнику женског Рукометног клуба Наиса Лазару Ненадову, на успешном раду у клубу, чиме је испунио оно што је обећао у тренутку када је  у фебруару прошле године, преузео клуб, а то је очување финансијске стабилности у клубу.

„Вама и свим рукометашицама и члановима колектива Наисе честитам на досадашњем залагању и труду захваљујући којем сте остварили успешне резулатате и изванредан пласман на домаћој спортској сцени и уједно изборили наступе у европском такмичењу. Сигуран сам да је господин Ненадов оставио неком новом руководству женског рукометног клуба Наиса, стабилан клуб, добро уигран, квалитетан и тим, у потпуности спреман да се успешно надмеће у Челенџ купу, Купу Србије и Суперлиги, са намером да у свим овим такмичењима оствари најбољи резултат“, поручио је члан Градског већа Бранислав Качар.

О избору новог руководства Клуба, изјасниће се Скупштина Женског Рукометног Клуба Наиса на седници која је заказана за данас.