АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР КАЈЛ РЕЈНДОЛФ СКАТ У ПОСЕТИ НИШУ

image_pdfimage_print

 

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић разговарао је данас у Градској кући са Његовом Екселенцијом Амбасадором САД-а у Србији Кајлом Рејндолфом Скатом о унапређењу сарадње Града Ниша са представницима САД-а у нашој земљи.

На састанку је истакнуто да је у протеклом периоду сарадња била на изузетном нивоу, да је у Ниш уложено више од милијарду америчких долара инвестиција ове земље, да је реализовано много програма које је финансијски подржала амбасада, али је истакнуто да свакако постоји место за унапређење сарадње.

Градоначелник Булатовић поручио је да је нама као локалној заједници јако стало до реализације америчке инвестиције Нови Ниш, за коју је камен темељац положен у априлу ове године, да постоји одлична сарадња са компанијом Филип Морис али да као град желимо још америчких инвестиција у Нишу, и да се са некима већ воде разговори.

Његова Екселенција Амбасадор САД-а Кајл Рејндолф Скат захвалио се на гостопримству и честитао градоначелнику на избору за првог човека града и поручио да ће са своје стране учинити све да се сарадња са центром југоисточне Србије, Нишем, упреди на свим пољима.

You may also like...