Од октобра летови из Ниша за Братиславу

image_pdfimage_print
Компанија „Рајан ер“ од октобра месеца уводи још једну авио линију из Ниша до словачке престонице Братиславе.Овом линијом град Ниш биће ваздушно повезан са средњом Европом и метрополама које с е налазе у близини Братиславе.Промотивна цена лета биће око 2400 динара у једном правцу ,најавили су данас представници ове авио компаније у Градској кући.
Градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић изразио је задовољство увођењем нове линије до Братиславе,јер се ради о јако лепом граду који има шта да понуди туристима,а и удаљен је неких сат времена вожње од Беча веома популарне дестинације код наших грађана.
„Мало ко је веровао да ће аеродром „ Константин Велики“   у Нишу у 2016 години имати такав раст да ће према  тренду  пораста броја путника ова цифра највероватније достићи 100 хиљада путника у 2016.години.
Наш следећи циљ је број од 300 000 путника ,а да би ово могли да испунимо у наредних годину дана потребно је проширити путнички терминал и увести нове чек ин зоне и пултове за пасошке контроле .Са завршетком уградње ИЛС система за навођење и израдњом новог торња аеродром у Нишу постаће далеко опремљенија и квалитетнија ваздушна лука“ рекао је градоначелник Ниша.

You may also like...