Подршка за истакнуте нишке спортисте

image_pdfimage_print

8_2537_2124_istaknutisportistiГрадоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић организовао је пријем за нишке спортисте који су у претходном периоду постигли значајне резултате на међународним такмичењима, укључујући и Стефана Јовића који је са кошаркашком репрезентацијом освојио сребрну медаљу на Светском првенству у Шпанији. Градоначелник је том приликом истакао да су ови људи понос града и да треба да буду пример омладини.

Ови спортисти су најбољи амбасадори онога што Ниш може и што овај град представља, каже градоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић и каже да је изузетно поносан што овакви успешни спортисти долазе баш из овог града.

Поред Стефана Јовића, који је са сребрном медаљом стигао са светског првенства у кошарци, образ града осветлали су и Јована Игњатовић, Данило Раткић, Новак Радуловић и Митар Дугалић који су медаље освојили на Светском првенству у кик-боксу у Италији. Треће место на светском првенству у Гренади освојила је такмичарка стрељачког клуба “Ниш 1881” Катарина Бисерчић, док је Саша Ђорђевић поставио светски рекорд у дисциплини најдужег Ламанш триатлона.

You may also like...