Осмомартовски пријем за новинарке нишких медија

image_pdfimage_print

8_2390_1980_novinarkeГрадоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић поводом 8. марта међународног дана жена приредио је традиционални пријем за новинарке нишких медија које током године извештавају о догађајима у Градској кући. У отвореном разговору новинарке су уз кафу и пригодно послужење проћаскале на различите теме са градоначелником.

 Градоначелник је представницима „седме силе“ честитао празник и пожелео да као и до сада тачно, непристрасно и правовремено објављују информације. „Ја сам током своје каријере имао пуно сарадника, али се показало да су жене знатно одговорније и посвећеније извршавању задатака. Овим пријемом желимо да покажемо пажњу коју жене које раде веома одговаран посао заслужују, али и да укажемо на чињеницу да је женама потребна пажња свакодневно, а не само током једног дана у години“, рекао је градоначелник.

 Током пријема на велико изненађење присутних појавио се и министар омладине и спорта Вања Удовичић, који је свим Нишлијкама честитао празник и поразговарао са нишким новинаркама о ситуацији на југу Србије и темама везаним за новинарску професију.

You may also like...