Prijem za nagrađene

image_pdfimage_print

9_2372_1960_sgprijemPredsednik Skupštine grada prof. dr Mile Ilić, primio je naše sugrađane, dobitnike ovogodišnje Svetosavske nagrade, koju Ministarstvo prosvete dodeljuje kao najviše priznanje za uspehe u obrazovanju i vaspitanju.

 Čestitajući im ovo priznanje, u ime gradskog rukovodstva i Skupštine grada, Ilić je izrazio iskreno zadovoljstvo što je to priznanje dato zaista odličnim pedagozima, kao i Predragu Cvetkoviću, učeniku VIII razreda škole Đura Jakšić iz Jelašnice, koji je ujedno i jedan od najmlađih dobitnika nagrade.

 Uz Cvetkovića, ovogodišnji dobitnici nagrade iz našeg grada su i direktorka srednje škole Mode i lepote Mirjana Ristić, prof. dr Nenad Živanović sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Miloš Milosavljević, profesor gimnazije „Svetozar Marković iz Niša“.

 U ime nagrađenih, profesor Cvetković je zahvalio na ukazanoj pažnji i dodao da će ova nagrada biti dodatni podstrek da daju svoj maksimum u svojoj profesiji, i da budu dostojni reprezenti svojih škola ali i svog grada.

Možda Vas zanima i sledeće...