„Каријера по мери младих“

image_pdfimage_print

10_2373_1961_coveculjakkzmНакон првог дела, који је био одржан у септембру 2013. године, данас је отпочео и други део сета радионица и едукација Канцеларије за младе Града Ниша, у оквиру пројекта „Каријера по мери младих“. Радионице се одржавају у Услужном центру општине Медијана, на адреси IX Бригадa бб, у периоду од 10. до 13. фебруара 2014. године, док ће индивидуално каријерно саветовање уследити након едукације.

 Пројекат „Каријера по мери младих“ спроводи Београдска отворена школа (БОШ) у сарадњи са Канцеларијама за младе из Крагујевца, Лознице, Ниша, Новог Пазара и Новог Сада, уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије и стручну подршку Националне службе за запошљавање.

 Учесници ће имати прилику да овом приликом стекну нове вештине и знања, да повећају своје шансе за запослење и да постану конкурентнији на тржишту рада. Учешћем у пројекту „Каријера по мери младих“, младима се пружа могућност да науче:

 • Како учествовати у каријерним радионицама и науче више о томе како одабрати посао по мери,

• Како правилно написати радну биографију (CV),

• Како издледа бити на пословном интервјуу,

• Како пословно комуницирати и бити тимски играч,

• Који све начини за тражење посла постоје итд.

 Поред овога, на радионицама млади могу добити савете од стране професионалних каријерних саветника и допринети истраживању о ефектима каријерног вођења и саветовања.

You may also like...