Градоначелник Ниша обишао ЈКП “NAISSUS”

image_pdfimage_print

8_2320_1906_naissusГрадоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић обишао је данас ЈКП “Naissus” где га је директор Дејан Андрејевић упознао са радом овог предузећа.

 Директор Андрејевић је ову прилику искористио да градоначелнику Перишићу ближе представи све планове, радове, међународне пројектне активности и упозна га са напорима које чине запослени да би побољшали ниво пружања услуга али и подигли постојећи степен наплате од корисника. Директор се посебно осврнуо на Програм пословања и План јавних набавки, као темеље пословања нишког водовода у 2014. години, уз гесло: “Стручност, стабилност и уштеде”.

 Градоначелник Перишић је пружио пуну подршку директору Дејану Андрејевићу и подржао напоре да се финансијски консолидује пословање тиме што ће престати задуживање предузећа путем подизања краткорочних кредита и прећи на пословање на бази реалних прихода и показатеља.

 Овом приликом је градоначелник Ниша пожелео пуно рада, успеха, здравља и среће у 2014. години свим запосленим у ЈКП “Naissus” -у, са поруком да само стабилна и јака јавна предузећа чине град Ниш стабилним, а да ће он лично учинити све да добра постојећа сарадња буде још више унапређена, што ће резултирати задовољством наших суграђана и наравно свих запослених у нишком водоводу.

You may also like...