Napredak možemo postići samo marljivim i upornim radom

image_pdfimage_print

Predsednik Skupštine Grada Niša, Boban Džunić, u emisiji „Sa Anom u 13“ na tv Belle Amie istakao je da će se zalagati za sinergiju sa izvršnom vlašću i građanima. Sinergija zakonodavne i izvršne vlasti je prioritet, kao i otvorenost za sve predloge i inicijative građana. Naglasio je da će postojati kontinuitet u razvoju grada i da će se rešavati problemi koji do sada nisu rešeni, a napredak se može postići samo marljivim i upornim radom.

Skupština Grada će funkcionisati na demokratski način  i biće otvorena za sve konstruktivne predloge jer je primarni  cilj dobrobit grada i države. „Građani veruju predsedniku Aleksandru Vučiću i nama. Svojim glasovima dali su nam veliku podršku, ali i veliku obavezu koju treba da ispunimo.“

Predsednik Džunić istakao je da je učešće građana u odlučivanju veoma važno za funkcionisanje grada. Formiranjem mesnih zajednica unapređen je proces i omogućeno je građanima da učestvuju u procesu rešavanja problema u svojim sredinama. Najavio je da će lokalna vlast i dalje biti otvorena za građane kao i do sada, ali će se truditi da institucije i službe funkcionišu mnogo efikasnije.

„Ukoliko sve službe budu radile efikasno manji broj građana će tražiti prijem i mi ćemo se za to zalagati“ istakao je predsednik.

Emisiju možete pogledati ovde:

Možda Vas zanima i sledeće...