Град Ниш и Универизитет у Нишу расписали су конкурс “У-НИ пракса 2018.”

image_pdfimage_print

Град Ниш и Универизитет у Нишу расписали су конкурс за учешће у програму радне праксе, без накнаде, у јавним предузећима, градским општинама, Градској управи и службама, установама културе и спорта. Канцеларија за младе Града Ниша спорводи четврти пут по реду У-НИ праксу и ове године је предвиђено 44 места за студенте завршних година основних академских студија и мастер студија.

“У-НИ пракса 2018.” студентима гарантује стицање практичног стручног искуства у раду, потврду о обављеној пракси коју издаје Град Ниш и Универзитет у Нишу, могућност добијања препоруке од стране институције у којој студент обавља праксу и признавање праксе као додатне активности од стране образовних институција у виду 3 ЕСПБ бода.

Пракса за студенте без накнаде ће се одржати новембра месеца 2018. године у трајању од месец дана, а рок за пријаву је понедељак, 29.октобар 2018. године до 11 часова. Заинтересовани студенти могу конкурисати на више позиција, које могу наћи у Каталогу позиција.

Текст Конкурса за студнете и пропратна документација је доступна на сајту Града Ниша www.gu.ni.rs затим Универзитета у Нишу www.ni.ac.rs и Канцеларије за младе Града Ниша http://kzm.ni.rs/ . За пријаву на овај конкурс потребно је припремити пријаву (у електронској и штампаној форми), потврду о студирању (скенирано и у штампаној форми), копију прве странице из индекса (скенирану и у штампаној форми) и доставити на е-маил адресу unipraksa@gmail.comм уз навођење наслова е-маила ПРИЈАВА за У-НИ праксу 2018, као и у штампаној форми на адресу: Официрски дом, Орловића Павла 28а, 18 000 Ниш, уз назнаку на коверти ПРИЈАВА за У-НИ праксу.
Конкурс за студенте 2018
Каталог позиција 2018
Пријавни форулар за студенте 2018 (пдф)

Можда Вас занима и следеће...