ГРАД НИШ ДОБИТНИК ЗАХВАЛНИЦЕ ЗА ДОПРИНОС РАЗВОЈУ ПЛАНИНАРСТВА

  • захвалница планинари
  • планинари
image_pdfimage_print

Планинарски савез Града Ниша који окупља четири реномирана нишка планинарско-алпинистичка клуба, ове године постигао је запажене резултате на пољу планинарења, спортског пењања и промовисања здравих навика наших суграђана, чиме је још једном потврдио свој високи статус у овој области спорта у нашој земљи.  Тим поводом овај савез уручио је више од 20 признања и захвалница  нишким планинарима који су испели врхове више од 4 000 метара, као и најбољој спортисткињи Града Ниша Сташи Гејо која је освојила прво место на европском шампионату у пењању у категорији болдер и четвро место у укупном пласману.

Према речима заменика градоначелника Милоша Банђура који је у Градској кући поздравио чланове планинарског савеза и начелника Планинарског савеза Србије Ису Планића, планинари су одлични промотери Града Ниша, али и здравих животних навика, од најмлађих дана. Он је пожелео још много освојених врхова али и успешно организованих акција, како рекреативних, тако и професионалних.

У име Планинарског савеза Ниша, Граду Нишу уручена је захвалница за успешну сарадњу и допринос развоју планинарства. Захвалницу је заменику градоначелника уручио начелник Планинарског савеза Ниша Владислав Ценић.

You may also like...