U NIŠU ZA VIKEND SAJAM ZA PENZIONERE

dav
image_pdfimage_print

Treći Sajam za penzionere biće održan u Domu Vojske Srbije u Nišu 25. i 26. Novembra. Svečano otvaranje zakazano je za 13 časova a ulaz za sve posetioce je besplatan, rečeno je na konferenciji za novinare u Gradskoj kući.

U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda za stara lica, biće organizovane i brojne kreativne radionice, ali i specijalan program koji su spremili članovi Udruženja  penzionera iz Niša, Beograda, Leskovca i drugih okolnih gradova. Naši najstariji sugrađani moći će na sajmu da besplatno provere svoj vid, ali i druge preglede budući da su učesnici sajma i lekari niškog Doma zdravlja, kao i EBERS asocijacije koji će meriti šećer u krvi.

Cilj ove manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu svoje vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, nagradnim igrama i da na jednom mestu provere svoje zdravlje. Generalni sponzor sajma je Banka Poštanska štedionica, a partner sajma JP pošta Srbije. Najavljen je i dolazak ministra bez portfelja u Vladi Srbije Milana Krkobabića.

Možda Vas zanima i sledeće...