У НИШУ И ДОЧЕК И ХУМАНОСТ

image_pdfimage_print

У Нишу ће бити организован свечани дочек Нове 2017. године на Тргу Краља Милана, али ће се он разликовати од досадашњих по хуманој ноти коју ће имати.

Нишлије и Нишлијке ће у новогодишњој ноћи забављати познати рок састав са простора бивше Југославије, Бијело дугме. Ален Исламовић, Младен Војичић Тифа и Горан Бреговић учиниће новогодишњу ноћ посебном уз добро познате хитове овог рок састава.

Потрудили смо се да Ниш заблиста у новогодишњој ноћи и очекујемо сјајну атмосферу и провод. Такође, надамо се да ће наши суграђани, али и гости које очекујемо из других градова у Србији, као и из суседних држава, уживати у доброј музици, забави и дружењу на централном градском тргу. Град Ниш представља капију Балкана и значајан је центар овог дела региона. У току ове године повећан је број туриста који су боравили у Нишу и с разлогом очекујемо да их и у току новогодишњих празника буде више него лане. Циљ нам је да што већи број туриста дође у Ниш. Желимо да попунимо капацитете наших хотела и ресторана, и да и на тај начин допринесемо буџету.

Захваљујемо Клубу привредника Ниша и њиховим пријатељима, који су помогли да, како гости које очекујемо, тако и они наши суграђани, који нису у финансијској могућности да негде отпутују или новогодишњу ноћ проведу у неком од нишких ресторана, имају прилику да у Нову годину уђу уз спектакуларан провод.

Клуб привредника Ниша и њихови пријатељи, довели су реномирани бенд са простора екс Југославије, Бијело дугме, у Ниш. На овај начин показали су друштвену одговорност али и велику хуманост. Поштујући намеру Града да традиционални дочек на Тргу ове године има и хуману ноту, Клуб привредника Ниша и њихови пријатељи изашли су нам у сусрет и обезбедили донацију од милион динара за Национално удружење родитеља деце оболеле од рака-НУРДОР, за доградњу и опремање хемато-онколошког одељења на Дечијој клиници у Нишу, које је малог капацитета и у лошем стању, на чему им се ми овом приликом захваљујемо.

You may also like...