СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА НАГРАДЕ

image_pdfimage_print
Комисија за награде Града Ниша, којом је председавао Раде Рајковић, председник Скупштине Града, утврдила је План активности, као и текст Јавног позива за достављање предлога за доделу највишег јавног признања Града Ниша награде 11. ЈАНУАР”, који ће бити објављен 01.12.2016. године. Састав комисије чине председник Скупштине Града, градоначелник, представници војске, Универзитета и цркве.
Награда ”11. ЈАНУАР” се додељује за изузетна достигнућа, која чине допринос афирмацији града у привреди, уметности, науци, медицини, архитектури и урбанизму, новинарству, образовању, спорту и другим областима значајним за Град Ниш. Председник Комисије, Раде Рајковић, најавио је да ће се од ове године додатно подићи лествица када су у питању критеријуми за доделу награде, као и да награда ни у ком смислу неће бити политизована.
Иначе, на конференцији за медије, посвећеној овој теми, председник Скупштине Града Раде Рајковић је најавио и датум одржавања следеће седнице Скупштине за среду 30.11. и навео неке од најважнијих тачака, као што су одлука о ребалансу буџета и одлука о максималаном броју запослених.

 

You may also like...