СА НИШКОГ АЕРОДРОМА И ДО ДИЗЕЛДОРФА, БРАТИСЛАВЕ И МИЛАНА

image_pdfimage_print

Ирска “low cost” авио-компанија”Rayanair”, која од 4. септембра лети са нишког аеродрома до Берлина и назад, најавила је данас у Нишу нове летове и то до Дизелдорфа, Братиславе и Милана.

Chiara Rivara, менаџерка продаје и маркетинга за област источног Средоземља компаније “Rayanair” истакла је да ова компанија планира да у 2017.години, са укупно четири линије превезе још 120 000 путника. Она је најавила да српски купци могу да очекују ниске цене карата за благовремене резервације. Да бисмо прославили објаву летњег распореда летења за 2017., обезбедили смо могућност куповине карата за лет у новембру из Ниша, по цени од 4,99 евра, за куповину до понедељка 31.октобра, поручила је она.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић рекао је да је сарадња са овом компанијом од изузетног значаја за град и уопште за развој нишког аеродрома, који креће ка путу самоодрживости. Аеродром може и жели да функционише још боље и Град ће, заједно са Републиком, учинити све да побољша услове рада новим улагањима, попут улагања у реконструкцију терминалне зграде. Ниш је дестинација са великим потенцијалом и сигуран сам да ће у години пред нама сарадња са компанјом „Rayanair” бити још боља, поручио је градоначелник.

Са нишког Аеродрома „Константин Велики“ већ саобраћају авиони “WizzAir”-a ка Базелу, Малмеу, Мемингену, Ајндховену и Дортмунду.

You may also like...