Отворен 7. Сајам аутомобила

image_pdfimage_print
Градоначелник Ниша Дарко Булатовић отворио је данас седми по реду Ауто-мото сајам у Нишу.Овај догађај интересантан је не само за грађане Ниша већ и за све становнике јужне Србије који гравитиирају на овом подручју и који се могу практично ту у комшилуку упознати са најновијим моделима аутомобила и пратећом опремом.
 Сама чињеница да већ традиционално у хали Чаир  неколико година имамо  Сајам аутомобила  је успех сам по себи ,јер на тај начин и  Ниш може да стане уз раме далеко богатијим и већим градовима.
Овогодишњи Сајам аутомобила је седми по реду и окупиће љубитеље аутомобила и мотора уз богату понуду пратеће опреме. У Нишу ће се представити водећи светски произвођачи возила, делова и ауто опреме на две хиљаде квадрата.
Биће представљени нови модели путничког и теретног саобраћаја. Продавци двоточкаша представиће своје најновије мотоцикле. Банке и лизинг куће нудиће повољније кредите и лизинг.
Општи утисак је да  Ниш има потенцијала и да треба развијати овај вид сајамског презентовања ауто индустрије.
Током претходних  година кроз сајам је прошло близу 200 хиљада посетилаца И искрено се надам  да ћемо наставити тренд раста броја људи на сајму.

 

You may also like...