Обилазак дечјег одмаралишта „Дивљана“

  • WP_20160608_11_28_49_Pro
  • WP_20160608_12_02_33_Pro
image_pdfimage_print
Одмаралиште у Дивљани полако стабилизује своје пословање.Дуговања из претходног периода су знатно смањена,а објекти су санирани и оспособљени за пријем деце.
Тренутно у Дивљани борави 28 штићеника установе “Мара” заједно са васпитачима, а менаџмент одмаралишта најављује долазак одређених спортских екипа током лета,како би спровели припреме у идеалним висинским условима.
Објекте у Дивљани је обишао градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић који је посетио и штићенике из установе „Мара“ који овде бораве.“Изменом градског статута која се ускоро очекује предвидећемо и средства за кориснике установе „Мара“како би могли да бораве у природи и овом објекту који припада граду“,рекао је градоначелник.
Штићеници ове установе тренутно у Дивљани бораве захваљујући донацијама.Према њиховим речима храна је веома укусна , а задовољни су и смештајем као и природним лепотама које поседује овај крај.
Менаџмент одмаралишта упознао је градоначелника са тренутном ситуацијом и са проблемима са којима се сусреће.Ситуација је знатно боља него раније,јер одмаралиште је санирано и оспосбљено за рад са децом.Упошљено је укупно седамнаест радника, а поједини раде у две смене како би се што рационалније пословало.

You may also like...