НИС помаже развој локалних заједница у оквиру програма „ Заједници заједно“

image_pdfimage_print
Компанија НИС расписала је јавни конкурс  Заједници заједно који траје до 31. маја, а чији је главни циљ подршка пројектима локалних заједница  у којима компанија послује.  Споразуми  којe je НИС ове године потписао са Београдом, Новим Садом, Чачком, Нишом, Панчевом, Зрењанином, Кикиндом, Кањижом, Србобраном, Житиштем и Новим Бечејом омогућавају непрофитним установама и институцијама са ових територија да конкуришу са пројектима из области спорта, културе, науке и заштите животне средине.
За подршку пројектима НИС је издвојио више од 110 милиона динара, а о њиховом избору одлучиваће комисија, коју чине представници НИС-а, локалних самоуправа, као и угледне личности из локалних заједница.
НИС  већ осму годину заредом помаже градове и општине широм Србије кроз програм „Заједници заједно“, а до сада је у развој локалних заједница, уложено 800 милиона динара и подржано око 760 пројеката. На овај начин НИС учвршћује партнерске односе са локалном заједницом и потврђује да ни у време сложених услова за пословање не одустаје од  друштвене одговорности као свог стратешког опредељења.
Сви услови и пропозиције јавног конкурса могу се наћи на  сајту www.zajednicizajedno.nis.eu.

 

You may also like...