Презентација компаније “Групон”

image_pdfimage_print

150417-groupon

Потпредседник компаније “Групон” из Сан Франциска и серијски предузетник у области високих технологија Хонг Буи у потрази је за талентованим девелоперима и програмерима који би радили у њиховој канцеларији у Берлину. Тим поводом у Градској кући одржана је презентација компаније “Групон” светског лидера у онлајн купонској продаји.

Градоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић пожелео је добродошлицу уваженим гостима из света IT технологија и изразио убеђење да Србија свакако поседује велики број младих и талентованих људи који својим знањем могу да се докажу у овој области.

Један од првих девелопера за компанију Епл, а тренутно виши потпредседник “Групона” у Ниш је дошао, каже, након препорука које је чуо у Европи и Америци. Хонг Буи овде је у потрази за таленованим људима који би радили у канцеларији “Групона” у Берлину.

Да овде има талената у области информационих технологија уверио се и сам. Бојан Бабић је један од ИТ професионалаца који већ неко време ради у компанији Групон у Сан Франциску.

Долазак серијског предузетника Хонга Буи-ја организовала је компанија “Clean Earth Capital” из које кажу да ова посета представља полазну тачку за будуће догађаје и посете нашем граду ради успостављања контаката са локалним талентима. И градоначелник Ниша Зоран Перишић се нада да ће оваквих посета од стране стручњака из ИТ области бити још.

Сви девелопери и програмери који су заинтересовани за рад у компанији “Групон” могу послати свој CV још данас на мејл office@cleanearthcapital.com Они који буду изабрани имаће интервју у петак а истога дана биће организован и неформални коктел у Купина биоскопу.

You may also like...