Рукометашицама Србије уручена плакета цара Константина

image_pdfimage_print

8_2312_1898_rukometРукометашице Србије у петак су се опростиле од Ниша, где су у прелиминарној фази светског првенста забележиле четири победе и један пораз. За срећан у пут у осмину финала рукометашице су добиле плакету Цара Константина, коју је градоначелник проф. др Зоран Перишић уручио капитену селекције Андреи Лекић. У знак захвалности за одлично организовано првенство у Нишу, градоначелнику је поклоњена лопта са потписима свих рукометашица.

 Пре почетка дуела са Кином, градоначелник Ниша професор др. Зоран Перишић уручио је плакету града Ниша капитену Андеји Лекић.

 “Ниш вас воли и увек ће бити уз вас. Желим Вам да освојите златну медаљу” – поручио је градоначелник Перишић.

 Селекција србије вечерас у Комбанк арени игра против Јужне Кореје”. Биће то јако тешка утакмица. Кореја је незгодан противник, нешто попут Јапана. Играју дубоке одбране, али ми ћемо се спремити за тај дуел. Задавале су доста проблема селекцијама из групе “А” у Београду, али су и Црна Гора и Француска биле боље од њих. Свесни смо тежине дуела, али имамо довољно времена да се спремимо”, најавио је тренер наших рукометашица Саша Бошковић.

You may also like...