ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА И ЛИЧНИ ПРАТИЛАЦ ДЕТЕТА

image_pdfimage_print

захтев лични пратилац детета(.доц)

захтев персонална асистенција(.доц)

јавни позив лични пратилац детета(.доц)

јавни позив персонална асистенција(.доц)

Критеријуми – Комисија(.доц)

You may also like...