Новогодишња честитка Градоначелника Дарка Булатовића

image_pdfimage_print

Поштоване суграђанке и суграђани,

Сви ми смо једна велика породица која се налази пред једним истим задатком: а то је изградња боље, успешније и срећније будућности у нашем заједничком дому.

На прагу нове, 2019. године, поуздано вам можемо поручити: оно најтеже и најгоре оставили смо иза себе. Стабилизовали смо јавне финансије и поставили чврст темељ за успешну, развојну и радну 2019. годину. Пред нама је година у којој ће убедљиво више новца бити издвојено за решавање вишедеценијских проблема нашег града. 2019. године у изградњу инфраструктуре, у безбедност и здравство, у науку, образовање, културу и спорт, биће уложено више средстава него ли икада до сада у историји града. Градићемо улице, водоводе, путеве и вртиће, реконструисаћемо школе, ствараћемо пријатнији, лепши и модернији изглед нашег Ниша.

Драги суграђани, једнако ми је важан сваки дом, сваки човек и свако радно место. И зато, радимо и још интензивније ћемо радити на оживљавању привреде, на јачању инвестиционе климе, на отварању нових радних места и вишем стандарду који заслужује сваки наш грађанин. Пред нама је година изградње, година напретка, нових радних места, мирног, пријатнијег и квалитетнијег живота.

Уважене моје Нишлије, само као заједница, окупљени и уједињени, својим радом, трудом и посвећеношћу можемо створити добре прилике у години која нам иде у сусрет. Кроз живот сам ишао као оптимиста, и тако гледам на године које нам долазе. Оснажени надом и вером, ми можемо заједно, као једна велика породица, поћи у сигурнију, успешнију и бољу будућност. Пуно здравља, среће и успеха у 2019. години.

Ваш градоначелник,

Дарко Булатовић

 

 

 

You may also like...