Grad Niš je raspisao Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade

image_pdfimage_print

Grad Niš svake godine, putem Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade, pruža podršku mladima u svim oblastima koje su značajne za unapređenje društvenog položaja mladih, finansiranjem projekata udruženja mladih i udruženja za mlade.

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade u 2018. godini raspisan je 16. jula 2018. godine za projekte iz tematskih oblasti u skladu sa ciljevima navedenim u Strategiji za brigu o mladima Grada Niša 2015 – 2020 i Lokalnom akcionom planu za mlade Grada Niša 2015 – 2020.

Dokumentaciju potrebnu za apliciranje po Javnom konkursu možete naći na sajtu Grada Niša, u delu Javna obaveštenja, zatim Konkursi (www.gu.ni.rs/konkursi/).

Ovim putem Komisija za izbor projekata za mlade, Sekretarijat za omladinu i sport i Kancelarija za mlade Grada Niša pozivaju sva zainteresovana udruženja mladih i udruženja za mlade da uzmu učešće u konkursu kako bi kroz realizaciju svojih projektnih ideja doprineli unapređenju položaja mladih i ostvarivanju ciljeva omladinske politike u gradu Nišu.

Prijave na Konkurs dostaviti poštom ili lično na adresu: Sekretarijat za omladinu i sport – Odsek za omladinu, ul. Vožda Karađorđa, br. 16, II sprat, Niš.

Krajnji rok za podnošenje prijava na Javni konkurs je ponedeljak, 30. jul 2018. godine do 15h.

Možda Vas zanima i sledeće...