“Чепом до осмеха”

image_pdfimage_print

У Градској кући поптисан је споразум о сарадњи између Града Ниша И хуманитарно-еколошке организације “Чепом до осмеха”,чиме ће убудуће кутије за прикупљање чепова бити постављене И у просторијама градске управе.

Данас ову акцију подржавају бројне институције и компаније. Своје хумано срце показалли су вртићи, школе, факултети, фирме, спортски центри, појединци…Нарочито је важно што оваква акција има троструку улогу, а то је да се отпад рециклира,али  да се мисли о својој средини и да се развија хуманост и солидарност код деце и људи.

У граду Нишу постоји на десетине локација на којима можете оставити  чепове ,међу којима су школе ,али И друштвено одговорне компаније И јавне установе.

“Биће нам част И задовољство да се ова хумана акција реализује И у просторијама Града Ниша ,где ће убудуће на основу потписаног уговора бити постављене кутије за сакупљање чепова .

Искрено верујем да ће запослени И сви који долазе у наше просторије показати висок степен друштвене одговорности И да ћемо својим активним учешћем помоћи реализацију ове акције чији је циљ да се помогне деци са инвалидитетом у обављању активности везаних за њихово образовање.

Још једном се захваљујем организаторима ове акције на спремности да и Град Ниш укључе у ову Иепу причу и надам се да ћемо остварити успешну сарадњу “ рекао је градоначелник Ниша после потписивања уговора.

You may also like...