Првог септембра стартује зимски ред вожње

image_pdfimage_print
У Дирекцији за јавни  саобраћај одржан је састанак представника Града,Дирекције и  превозника,који обављају делатност превоза путника у градском саобраћају.
Првог септембра почиње зимски ред вожње и у том смислу све  је спремно за почетак овог у саобраћајном  смислу оптерећенијег дела календарске године , када ученици полазе у школу.
Како је најавио ресорни већник Игор Војиновић грађани ће моћи преко градских општина и месних заједница да поднесу предлоге у вези са трасама и терминима  градског саобраћаја у циљу његовог побољшања и подизања квалитета услуге.
“Позивамо грађане да изнесу своје примедбе у наредних месец дана како би од првог октобра превоз могао да се одвија пуним капацитетом,мада ће и Град и Дирекција за јавни превоз бити отворени за све сугестије грађана и у периоду после тога.“
„Грађани који су до сада долазили на пријем у Градској кући имали су примедбе техничке природе које су углавном оправдане и на које ће Дирекција одговорити позитивно у складу са својим овлашћењима.
Град је успео да издвајања за градски превоз драстично смањи са неких 600 милиона на 30 милона динара, а позитивна ствар је и то да Дирекција за јавни превоз сада нема дуговања према превозницима и да ово предузеће сада послује стабилно“ рекао је Војиновић.
Из Дирекција за јавни градски превоз упућен је позив свим ученицима који нису заменили старе легитимације за превоз  да то учине што пре .

 

You may also like...