Ускршња честитка

image_pdfimage_print
 Ускршњи празници у себи носе поруку обнове и наде, подстичу нас да будемо упућени једни на друге и увек нас изнова подсећају на вредности међусобног уважавања и поштовања.
Желим да радост Ускрса испуни ваше домове задовољством и благостањем, да празник проведете у добром здрављу, миру и слози, окружени породицом и пријатељима .
 Васкрс представља  празник над празницима и у овим  данима када смо окупљени у цркви И за породичном трпезом  желим да се  у сваком човеку добре воље пробуди вера  наших праотаца, искреност и љубав према ближњем.
Поштовањем традиције и вредности које су нам оставили наши духовни просветитељи , можемо да сачувамо идентитет и допринесемо бољитку нашег заједничког дома – нашег града. Да заједно превазиђемо сопствене могућности , да заједно  напредујемо и  да наш Ниш сврстамо тамо где припада, међу уређене европске градове са богатим културно-историјским наслеђем.
Нека радост Христовог васкрсења испуни сваки дом и улије нову снагу свима нама , да истрајемо у вери, нади и љубави.
Јер како кажу свети оци “Светло Васкрсење господа Исуса Христа темељ је наше вере ,јемство наше наде и храна наше љубави”.
Честитам вам празник уз најрадоснији поздрав ,Христос Воскресе!
Градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић

You may also like...