Otvoren Međunarodni sajam obrazovanja

image_pdfimage_print
 MOJA KARIJERA – MOJ IZBOR, naziv je sajma obrazovanja gde će budući akademci imati priliku da se upoznaju sa ponudom preko 40 visokih škola i najuspešnijih privatnih i državnih fakulteta iz Niša, Srbije i inostranstva.Gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić otvarajući sajam poručio je budućim akademcima da je znanje jedina investicija koja je uvek isplativa i da veruje da će odabrati pravu profesiju u budućnosti.
U okviru dešavanja na Sajmu u posebnom prostoru, biće organizovana prateća dešavanja – besplatne kreativne radionice, prezentacije fakulteta, promocije knjiga, a sajam će pratiti okrugli stolovi i tribine različitih tematika.
Ono što je novina na ovom Sajmu   agencije koje se bave edukacijom iz oblasti učenja stranih jezika, škole računara, socijalnih veština, tehnika pregovaranja,  neformalnog obrazovanja, prezentovaće svoj rad I svoje potencijale.
Posebno je važno da su brojne srednje škole iz Niša i regiona organizovale posetu ovom sajmu kako bi se srednjoškolci direktno upoznali sa programima visokoškolskih ustanova.

Možda Vas zanima i sledeće...