Отворен Међународни сајам образовања

image_pdfimage_print
 МОЈА КАРИЈЕРА – МОЈ ИЗБОР, назив је сајма образовања где ће будући академци имати прилику да се упознају са понудом преко 40 високих школа и најуспешнијих приватних и државних факултета из Ниша, Србије и иностранства.Градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић отварајући сајам поручио је будућим академцима да је знање једина инвестиција која је увек исплатива и да верује да ће одабрати праву професију у будућности.
У оквиру дешавања на Сајму у посебном простору, биће организована пратећа дешавања – бесплатне креативне радионице, презентације факултета, промоције књига, а сајам ће пратити округли столови и трибине различитих тематика.
Оно што је новина на овом Сајму   агенције које се баве едукацијом из области учења страних језика, школе рачунара, социјалних вештина, техника преговарања,  неформалног образовања, презентоваће свој рад И своје потенцијале.
Посебно је важно да су бројне средње школе из Ниша и региона организовале посету овом сајму како би се средњошколци директно упознали са програмима високошколских установа.

You may also like...