Пријем за ватерполисте

image_pdfimage_print
У Градској кући приређен је пријем за српске ватерполисте који ће учествовати на хуманитарном мечу.
Заменик градоначелника Ниша Љубивоје Славковић примио је ватерполисте  и захвалио се на жељи да помогну угроженима уз констатацију да би иколико освоје злато у Рију,Ниш био спреман да их попут Београду дочека на тераси позоришта.
Карте ће бити у продаји на дан утакмице на билетарници базена, али је цена још непозната, кажу у ватерполо клубу “Наис”.
На списку тренера Дејана Савића за предстојеће мечеве су – Бранислав Митровић, Гојко Пијетловић, Димитрије Ристичевић, Лазар Добожанов, Душко Пијетловић, Марко Манојловић, Небојша Тохољ, Немања Вицо, Немања Убовић, Милан Алексић, Никола Јакшић, Сава Ранђеловић, Радомир Драшовић, Ђорђе Вучинић, Владан Митровић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић, Страхиња Рашовић, Огњен Стојановићм, Гаврил Суботић, Филип Филиповић, Виктор Рашовић, Живко Гоцић, Драгољуб Рогач, Филип Радојевић, Никола Лукић, Душан Мандић, Драшко Гогов. За други део припрема екипи ће се придружити Слободан Никић. Ватерполисти су турнеју почели  у понедељак у Новом Саду, дан касније су у Београду, а 23. марта посетили су  Лепосавић, Грачаницу и Косовску Митровицу. Након тога долазе у Ниш, а у петак турнеју завршавају у Крагујевцу. По завршетку „МТС Турнеје шампиона” национални тим ће од 28. марта до 1. априла тренирати са селекцијом Аустралије.

You may also like...