Првомајска честитка

image_pdfimage_print

ИнфрормацијеГрађанима Ниша желим срећан међународни празник рада 1. мај.

 Овај празник одувек је представљао симбол борбе за радничка права и израз радничке солидарности. Данас, нажалост, велики број грађана не може остварити једно од основних права, право на рад. Због тога нас Први мај снажно подсећа на потребу да свакодневно улажемо максималне напоре како бисмо мењали такво стање И допринели смањењу незапослености.

 Први мај асоцира на поштовање права оних који раде али и оних који су незапослени и чија је егзистенција због тога угрожена. Искрено се надам да ће времена која долазе и у којима нас чека тешка борба против незапослености на крају ипак резултирати отварањем нових радних места и запошљавњем

 Вама, који радите, желим да предано обављате своје задатке и живите од свог рада и да се увек присетите оних некадашњих првомајских празника када су радници иступали заједно демонстрирајући слогу, јединство и патриотизам.

 Уз искрене честитке, свима желим да у миру и добром расположењу проведу предстојећи празник рада. Желим вам успешнији и квалитетнији рад и да наравно будете здрави и ефикасни на свом послу.

 Желим вам срећан празник и све најбоље.

                                                                                                  Градоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић

You may also like...