Кошарка кроз време

image_pdfimage_print
КОШАРКА КРОЗ ВРЕМЕДана 15.01.2014. године, у просторијама Канцеларије за младе Града Ниша, у улици Обреновићевој 38, у 17 часова, биће отворена изложба “Кошарка кроз време”. Изложбу ће отворити кошаркашка легенда и актуелни селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић. Сви посетиоци изложбе ће моћи да виде преко 20 освојених пехара наше репрезентације, као и неколико дресова и фотографија из богате кошаркашке историје наших селекција.

Отварању изложбе ће претходити трибина на којој ће селектор причати о актуленим темама из области кошарке. Трибина ће се одржати у 14:30 часова, у сали Универзитета у Нишу. Улаз и присуство су слободни за све заинтересоване.

Организатори ове изложбе су Комисија за спорт и образовање градске општине Медијана, Канцеларија за младе Града Ниша и Омладинско-кошаркашки клуб “Јуниор”, који овом приликом желе да упуте отворен позив свим заинтересованим грађанима да ову јединствену прилику искористе, и пруже себи прилику да погледају, информишу се и фотографишу са достигнућима наших кошаркаша.

Изложба ће трајати од 15. до 20. јануара 2014. године, од 8 до 20 часова. Улаз је слободан.

You may also like...