1

Билатерална сарадња

Аустрија Јапан Сједињене Америчке Државе
Бугарска Канада Словачка
Велика Британија Кина Словенија
Грчка Мађарска Турска
Данска Немачка Француска
Египат Норвешка Финска
Израел Португалија Холандија
Ирска Румунија Швајцарска
Индија Русија Шведска
Италија Северна Македонија Шпанија