Помоћници Градоначелника

image_pdfimage_print

Владислава Ивковић

Помоћница градоначелнице

Рођена је 06.04.1968. године у Нишу. Завршила је Гимназију „Бора Станковић“ у Нишу. Дипломирала је на Економском факултету у Нишу.

Од 1994. године ради у Градској управи Града Ниша.

У Секретаријату за урбанизам и комуналне делатности Градске управе Града Ниша радила је као самостални стручни сарадник за надзор над радом предузећа у области комуналних делатности  и на економско –финансијским  пословима праћења реализације буџета Града.

Од 2005. године до 2011. године  у Управи за комуналне делатности, енергетику и саобраћај Градске управе Града Ниша била је помоћник начелника управе.

Од 2011. године била је  начелник Управе за комуналне делатности,  енергетику и саобраћај. Секретар Секретаријата за комуналне делатности, енергетику и саобраћај Градске управе Града Ниша је од 2017. године.

Члан је више радних група за реализацију капиталних пројеката на нивоу града: Јединице за имплементацију пројекта „Сакупљање и прерада отпадних вода у Граду Нишу“, Координационог тела за успостављање Географско-информационог система (ГИС) Града Ниша, градског тима за цертификацију општина са повољним пословним окружењем у Југоисточној Европи.

Учесник је више пројеката у оквиру  програма Exchange,  као и пројекта „Унапређења транспарентности управљања јавним финансијама локалне самоуправе“ који се реализује на основу споразума Сталне конференција градова и општина и Програма за развој Уједињених нација (UNDP).

Била је члан Одбора за комуналне делатности и енергетику Сталне конференција градова и општина.

Учесник је бројних конференција и стручних скупова у области комуналних делатности, саобраћаја, енергетике и заштите животне средине.

Говори енглески језик.

Удата је и има сина.

 

Сања Стајић

Помоћница градоначелнице

 

Рођена је 07.06.1977. године у Нишу са пребивалиштем у Сечаници.

На нишком Медицинском факултету дипломирала је 2004.године.

Специјализант је гинекологије и акушерства на Медицинском факултету у Нишу.

Од 2011. године запослена је у Дому здравља у Мерошини.

Радила је у Служби здравствене заштите одраслих и била начелница те здравствене службе у мерошинској здравственој установи.

Обављала је дужности председнице општине Мерошина, заменика председника Скупштине општине Мерошина и  председнице Скупштине општине Мерошина.

Од 9. августа 2019.године, када су у Мерошини уведене привремене мере,  до избора новог руководства 2. септембра 2020. године,  налазила се на челу привременог органа  општине Мерошина.

Удата је и мајка двоје деце.

 

Љубиша Јанић

Помоћнк градоначелнице

 

Рођен је децембра 1956. године у Блацу. Дипломирао је на Правном факултету, Универзитета у Нишу.
Од 1984. до 1997. године радио је у локалној администрацији, једно време и као шеф Секретаријата за малу привреду.
1997. године био је око годину дана директор предузећа “Дрвоукрас“, а од 1998. до 2008. године секретар Машинског факултета у Нишу.
2008. године је био начелник градске Управе за имовину и инспекцијске послове.
Децембра 2016. је постављен за вршиоца дужности Градске управе Ниша, а маја 2017. године је именован за начелника са пуним мандатом.
Вршио је функцију начелника јединствене Градске Управе Града Ниша до 31.12.2020. године. Од 01.01.2021. именован је на место помоћника градоначелнице Ниша задужен за област развоја локалне заједнице и сарадњу са градским општинама и месним заједницама.
Живи у Нишу. Ожењен је и има двоје деце.