Помоћници Градоначелника

image_pdfimage_print

Владислава Ивковић

Помоћница градоначелнице

Рођена је 06.04.1968. године у Нишу. Завршила је Гимназију „Бора Станковић“ у Нишу. Дипломирала је на Економском факултету у Нишу.

Од 1994. године ради у Градској управи Града Ниша.

У Секретаријату за урбанизам и комуналне делатности Градске управе Града Ниша радила је као самостални стручни сарадник за надзор над радом предузећа у области комуналних делатности  и на економско –финансијским  пословима праћења реализације буџета Града.

Од 2005. године до 2011. године  у Управи за комуналне делатности, енергетику и саобраћај Градске управе Града Ниша била је помоћник начелника управе.

Од 2011. године била је  начелник Управе за комуналне делатности,  енергетику и саобраћај. Секретар Секретаријата за комуналне делатности, енергетику и саобраћај Градске управе Града Ниша је од 2017. године.

Члан је више радних група за реализацију капиталних пројеката на нивоу града: Јединице за имплементацију пројекта „Сакупљање и прерада отпадних вода у Граду Нишу“, Координационог тела за успостављање Географско-информационог система (ГИС) Града Ниша, градског тима за цертификацију општина са повољним пословним окружењем у Југоисточној Европи.

Учесник је више пројеката у оквиру  програма Exchange,  као и пројекта „Унапређења транспарентности управљања јавним финансијама локалне самоуправе“ који се реализује на основу споразума Сталне конференција градова и општина и Програма за развој Уједињених нација (UNDP).

Била је члан Одбора за комуналне делатности и енергетику Сталне конференција градова и општина.

Учесник је бројних конференција и стручних скупова у области комуналних делатности, саобраћаја, енергетике и заштите животне средине.

Говори енглески језик.

Удата је и има сина.

 

Сања Стајић

Помоћница градоначелнице

 

Рођена је 07.06.1977. године у Нишу са пребивалиштем у Сечаници.

На нишком Медицинском факултету дипломирала је 2004.године.

Специјализант је гинекологије и акушерства на Медицинском факултету у Нишу.

Од 2011. године запослена је у Дому здравља у Мерошини.

Радила је у Служби здравствене заштите одраслих и била начелница те здравствене службе у мерошинској здравственој установи.

Обављала је дужности председнице општине Мерошина, заменика председника Скупштине општине Мерошина и  председнице Скупштине општине Мерошина.

Од 9. августа 2019.године, када су у Мерошини уведене привремене мере,  до избора новог руководства 2. септембра 2020. године,  налазила се на челу привременог органа  општине Мерошина.

Удата је и мајка двоје деце.