НА ПОЧЕТКУ МАНДАТА ПРЕДСЕДНИКА СКУПШТИНЕ ГРАДА

image_pdfimage_print

Председник Скупштине града Ниша Бобан Џунић гостовао је јуче на  Нишкој телевизији, у емисији  Добар дан и том приликом истакао да функцију председника Скупштине града Ниша сматра веома одговорном и важном.

Председавати Скупштином града значи обезбедити потпуну законитост у раду свих њених сегмената, обезбедити конструктивну сарадњу са одборницима свих одборничких група, усвајати круцијалне одлуке у вези са несметаним и још бољим функционисањем града. Како је председник нагласио, то се може постићи синергијом са извршним делом власти,  уз  руковођење интересима свих грађана Ниша.

Такође, у извршењу задатака који предстоје, значајну улогу ће имати и скупштинска тела  – одбори, комисије и савети. Председник Бобан Џунић, свестан указаног поверења грађана на изборима, исказао је отвореност за иницијативе не само одборника у новом сазиву, који ће у том процесу имати стручну помоћ скупштинске службе и њега лично, већ и свих грађана, невладиног сектора и других установа и институција у граду.

Неспорна је чињеница да се ефективност у раду читаве градске администрације треба подићи на виши ниво, на задовољство грађана, као и будућих инвеститора који ће, уз подршку председника Александра Вучића и  Владе Републике Србије, реализовати своје инвестиције у нашем граду.

 

 

You may also like...