1

ПОТВРЂЕНА ОДЛИЧНА САРАДЊА ГРАДА И РЕПУБЛИКЕ

У оквиру посете Нишу, Председница Владе Србије Ана Брнабић разговарала је са Градоначелником Дарком Булатовићем и његовим сарадницима.

”Имао сам прилику да разговарам са премијерком Брнабић и њеним тимом, и упознам је са свим пројектима на којима се у Нишу у овом тренутку ради. Захвалио сам на изузетној досадашњој сарадњи и помоћи коју Влада и Држава несебично пружају Нишу у реализацији бројних активности важних за грађане”, рекао је Булатовић и додао да Град Ниш и Влада Србије само у овом тренутку заједнички реализују двадесетак пројеката, од измештања и реконструкције железничких пруга, Булевара Цара Константина и Николе Тесле, Научно-технолошког парка, реконструкције Нишке тврђаве и локалитета Медијана, па до Градског стадиона, стрељане, спортског комплекса у Ровчету и, наравно, пројекта Ниш-Паметан град.

Премијерка је истакла да је развој Ниша и уопште јужне и источне Србије међу приоритетима Владе Србије, што се види и по великим улагањима у претходном периоду, у аутопутеве, аеродром и железницу, пре свега, и поручила да ће се са добром сарадњом наставити и даље.