USKORO KREĆE IZGRADNJA U MEĐUROVU, POPOVCU, KOMRENU…..

          Gradonačelnik Darko Bulatović razgovarao je danas sa predstavnicima saveta građana sa područja gradskih opština Palilula i Crveni Krst o realizaciji planiranih radova na kanalizacionoj mreži, vodovodu, asfaltiranju ulica, što su zajednički problemi meštana Komrena, Donjeg i Gornjeg Komrena, Popovca i susednih naselja.

          Na sastanku, kome su prisustvovali i predstavnici svih nadležnih gradskih sekretarijata i službi, kao JKP Naisus i Direkcije za izgradnju grada, istaknuto je da su u toku završni deo procedure pribavljanja neophodne dokumentacije i da će, ukoliko sve bude po planu, radovi otpočeti vrlo brzo.

          ”Tokom jeseni više puta smo se susreli sa meštanima svih ovih naselja i definisali koje su najveće potrebe meštana. Građevinska sezona je počela, dokumentacija najvećim delom obezbeđena, i po dinamici koju smo danas dogovorili, radovi će početi pre prvomajskih praznika, ili odmah posle njih. Cilj je da se posao završi što pre, i da građani dobiju uslove za život kakve zaslužuju, kao što smo i obećali”, rekao je gradonačelnik Bulatović.