1

ОТПУТОВАЛИ НА КОПАОНИК

НАГРАЂЕНИ СТУДЕНТИ

Четрдесет четворо најбољих студената Универзитета у Нишу отпутовали су на Копаоник, где ће, заједно са инструкторима и пратиоцима са Факутета спорта, провести наредних седам дана на заслуженом одмору и настави скијања, које су добили као награду  за постигнуте изузетне резултате током школовања.

На пут су их испратили Градоначелник Дарко Булатовић, градски већник за омладину и спорт Бранислав Качар и декан Факултета спорта проф. Др. Милован Братић.

”Ниш је поносан на своје студенте. Ово је само мали знак пажње за вас који сте најбољи. Идите на Копаоник, одморите се, напуните батерије и вратите се да завршите оно што сте тако добро почели. Завршите факултет овако успешно како сте то радили до сада, а држава Србија и сам град ће се постарати да не чекате на посао у струци. Сигуран сам да ће бити још инвеститора и још радних места у Нишу – једно од њих ће бити и за вас”, поручио је Градоначелник Булатовић студентима.

Иначе, путовање у наш највећи зимски туристички центар добили су студенти са највишим просечнимоценама са свих 14 факултета нишког Универзитета.

Све трошове пута, смештаја, исхране, скијашких карти и школе скијања, сноси Град, што ће, према речима већника Бранислава Качара, бити пракса и у наредним годинама, јер је то ”најмање што Ниш може учинити за оне који представљају његову будућност.