1

ОДРЖАН ОБЕЋАНИ САСТАНАК СА ЖИТЕЉИМА ЈАСЕНОВИКА

Градоначелник Дарко Булатовић и представници електродистрибуције, јавно комуналних предузећа, општине Пантелеј и Дирекције за изградњу града разговарали су синоћ са мештанима Јасеновика о решавању проблема у селу, као што је и обећано за време акције уклањања преврнутих цистерни.

Санација оштећених саобраћајница је већ почела, рекао је градоначелник Булатовић и истакао да ће врло брзо све ударне рупе бити попуњене, а директор Дирекције Небојша Ловић је најавио комплетну рехабилитацију свих улица у селу за пролеће, одмах по окончању процеса јавних набавки.

Договорена је и поправка и допуна уличног осветљења, што ће бити урађено у наредних десетак дана.

Када је у питању одвоз смећа, побољшање напона у електромрежи и решавање проблема са сеоским водоводом, јавним превозом и уређењем школе, надлежни су преузели обавезу да у наредним недељама изнађу решења и за та питања.

Што се железничке пруге, која је и довела Јасеновик у центар пажње јавности, тиче, на збору је речено да ће њена реконструкција  званично  отпочети у понедељак, 25. фебруара, а у оквиру тог пројекта биће уређена и додатно обезбеђена и два пружна прелаза у самом селу, што је био и један од основних захтева мештана Јасеновика.