1

Град Ниш дочекао нову 2019.годину

Неколико хиљада Нишлија Нову годину дочекало је на Тргу краља Милана уз Жељка Васића и Лексингтон бенд.
Традиционалним ватрометом обележен је почетак 2019. године.
Жељко Васић, који је први наступао, свим грађанима је пожелео добро здравље,а затим је заједно са Бојаном Васковићем колегом из Лексингтон бенда отпевао песму Пукни зоро.

Лексингтон бенд је окупљене на централном тргу забављао до два часа иза поноћи.“Нека се Нова година познаје по овој вечери”, рекао је Бојан Васковић пожелевши Нишлијама срећнију и веселију Нову годину.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић обишао је током новогодишње ноћи дежурне екипе Јкп Медијана,затим дежурне у полицији и хитној помоћи и екипе ватрогасаца, који су се током ноћи старали о чистоћи,безбедности и здрављу грађана.Ноћ је протекла релативно мирно,а у нишком породилишту чекала се прворођена беба у 2019.години,али до раних јутарњих сати се то није десило па ће се прва беба родити вероватно током првог дана нове године.

После поноћи градоначелник је обишао са дежурним лекарима повређене у тешкој саобраћајној несрећи код Доњег Међурова који се опорављају у Клиничком центру и пожелео да се успешно опораве од последица ове несреће.