Nominacije za sportistu godine Grada Niša

U Gradskoj kući danas je održana konferencija za novinare povodom 40.jubilarnog izdanja izbora sportiste godine Grada Niša.
Sekcija sportskih novinara Niša u saradnji sa gradom i istaknutim sportistima dodeliće 20. decembra u restoranu „Bolji život 2“ nagrade najboljima.
Predsednik žirija ove godine bila je Lidija Mihajlović osmostruka dobitnica nagrade za sportistu godine grada i legenda srpskog streljačkog sporta.
Dušan Jocić predsednik Sekcije sportskih novinara Niša objavio je  nominacije u tri kategorije,za najboljeg mladog sportistu,najbolji sportski kolektiv i najboljeg sportistu.
Kada su u pitanju mladi sportisti ove godine kandidati su Vladana Vujović i Marija Stojković iz ženskog košarkaškog kluba Student,zatim mladi plivač Andrija Petković i fudbaler Radničkog Lazar Ranđelović.
Nominovani sportski kolektivi za glavnu nagradu su RK Naisa,RK Železničar i FK Radnički, a kada je reč o glavnoj nagradi najbolji sportista Niša,za ovu nagradu nominovani su Stevan Sretenović član RK Železničar, Nikola Stefanović član streličarskog kluba i Staša Gejo reprezentativka Srbije u slobodnom penjanju.
Za najbolje sportske novinare u ovoj godini odlukom članova sekcije proglašeni su Dragan Panajotović i Branislav Ignjatović.
Na ceremoniji dodele nagrada pored tradicionalnih priznanja biće dodeljene i specijalne nagrade zaslužnim pojedincima.