ЈАВНИ ПОЗИВ за достављање предлога за доделу највишег јавног признања Града Ниша Награде ”11. ЈАНУАР”

image_pdfimage_print

Награда ”11. ЈАНУАР” је највише признање Града Ниша које се додељује за изузетна достигнућа која чине допринос афирмацији Града у привредним, друштвеним и другим областима значајним за Град Ниш.

Награда се састоји од дипломе, статуете ”Ослободиоцима Града Ниша” и новчаног износа и може се доделити појединцу или правном лицу из Ниша, појединачно или заједнички, без обзира на време и простор где је достигнуће остварено.

Предлог за доделу Награде ”11. ЈАНУАР” може поднети сваки грађанин или правно лице. Предлог се подноси у писаној форми, са образложењем достигнућа које се предлаже за Награду. Уз предлог се прилаже и документација (радна биографија кандидата, два примерка публикованог дела, каталога, ЦД или ДВД, планови, пројекти или одговарајућа документација ако по природи ствари дело није могуће доставити, критике, стручна мишљења и сл.). Приложена документација се након одлучивања не враћа предлагачу.

Предлози се могу доставити од 01.12.2018. године до 15.12.2018. године, на адресу: Скупштина Града Ниша, Секретару Скупштине Града, са назнаком ”За Комисију за награде Града Ниша”, улица Николе Пашића број 24, или у електронској форми на e-mail: komisije.sg@gu.ni.rs

Неблаговремени и непотпуни предлози неће се разматрати.

СКУПШТИНА ГРАДА НИША – КОМИСИЈА ЗА НАГРАДЕ ГРАДА НИША

П р е д с е д н и к

Мр Раде Рајковић

You may also like...