ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ ЗЛАТНЕ РУКАВИЦЕ И БОКСЕРСКЕ ЛЕГЕНДЕ

          У Градској кући у Нишу данас је одржан свечани пријем за чланове боксерских репрезентација Србије и Русије који учествују на турниру Златна рукавица који се овог викенда одржава у нишкој хали Чаир.

          Поред садашњих спортиста и селектора две репрезентације, пријему су присуствовале и легенде некадашњег српског и југословенског бокса, и освајачи мноштва медања са највећих светских такмичења попут Тадије Качара, Пузовића, Шаћировића, Вујковића и, наравно, нишлије Слободана Цобија Павловића.

          Пријему су, поред Градоначелника Дарка Булатовића присуствовали и заменик градоначелника Милош Банђур и градски већник Бранислав Качар.

          Градоначелник Булатовић је захвалио свим гостима што су дошли у Ниш у коме се после 21 године паузе организује једна велика боксерска смотра каква је Златна рукавица, а све у склопу напора да се  некада најтрофејнији југословенски спорт врати на велика врата у наш град.

          Градоначелник је поручио да ће Ниш наставити да помаже развој спорта и оживљавање боксерске традиције, и репрезентативцима Србије и Русије пожелео пуно успеха, како на овом турниру, тако и на свим такмичењима убудуће, у нади да ће и неко од садашњих нишких боксера поновити резултате и успехе некадашњих мајстора  ове племените вештине.