МИЛОШ МИЛОШЕВИЋ ИМЕНОВАН ЗА ПОМОЋНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА

image_pdfimage_print

Градоначелник Дарко Булатовић потписао је решење о постављењу Милоша Милошевића, доскорашњег градског већника за новог помоћника градоначелника.

Према речима градоначелника Милошевић ће бити ресорно задужен за изградњу града.

”Он је две године радио као градски већник задужен за изградњу и ту је показао, по мени, одличне резултате. Замолио сам га да наставимо сарадњу и да у будућем периоду обавља дужност помоћника градоначелника”, рекао је Булатовић за Нишку телевизију.

”Оно што је значајно јесте да је Милошевић дао отказ у Градској топлани и да ће бити ангажован искључиво на месту помоћника градоначелника, и ту ће остваривати своја права и, надам се, успешне резултате за град Ниш”, рекао је градоначелник Булатовић.

Да подсетимо, пре неколико недеља са места помоћника градоначелника Ниша разрешени су проф. Др Небојша Ранђеловић и Зоран Раденковић. С обзиром да по Закону ова функција изискује пуно радно време без могућности за радно ангажовање на другом месту, они су одлучили да задрже своја тренутна радна места, што је и био разлог за разрешење.

”Тиме смо отклонили и примедбе надлежних инспекцијских органа и поступили у складу са одредбама позитивног законодавства”,  рекао је Градоначелник Ниша.

 

You may also like...