1

Нови лет из Ниша до Беча

У присуству градоначелника Ниша Дарка Булатовића ,градских већника и руководства аеродрома”Константин велики”,данас је свечано дочекан први лет Визера из Беча.

Уз традиционални  водени поздрав дочекан је први авион Визера из Беча и званично је успостављена нова линија Ниш-Беч-Ниш.

Авиони ће на новој линији летети уторком и суботом,а у одређеним месецима и четвртком. Карте су у продаји од 2399 рсд у једном правцу. У цену карте укључене су све таксе осим услуге за издавање авионске карте.

Из авиокомпаније Визер кажу да је ово „сјајна могућност за српске путнике да открију један од европских културних центара уз повољну цену карте већ од 19,99 евра или 2.399 динара“!

Градоначелник Дарко Булатовић рекао је да је покретање ове линије, као и огромно интересовање путника за њу,  сигуран  доказ да нишки аеродром има будућност.

”Од почетка ове године са нишког аеродрома је, до данас, летело око 310 000 путника, што је око 8 одсто више него прошле године, и сигурни смо да ће план од 360 000 превезених путника у 2018.ој години бити остварен. Сигуран сам  да ће наредне године, тај број бити и премашен”, рекао је Булатовић.

У одговору на појачану тражњу и жељу за већим бројем повољних могућности за путовања Визер наставља да шири своју мрежу линија из Србије, нудећи у овој години укупно 20 линија до 8 земаља доступних са два српска аеродрома, што ће даље допринети повећењу долазних и одлазних туристичких кретања и побољшати пословне везе између земаља.