GRADONAČELNIK OBIŠAO NOVO SELO, ČOKOT, MEĐUROVO…

Gradonačelnik Darko Bulatović nastavio je obilazak naselja na teritoriji Gradske opštine Palilula u sklopu priprema za izradu gradskog budžeta  za 2019. godinu i planova za komunalno uređenje i izgradnju.

On je danas sa saradnicima iz GO Palilula, Direkcije za izgradnju grada i nadležnih gradskih službi obišao nekoliko lokacija u naselju 9. Maj, Čokotu i Donjem Međurovu koje su na nedavnim sastancima sami meštani ovih naselja istakli kao prioritete za rešavanje komunalnih i infrastrukturnih problema.

Gradonačelnik Bulatović je najavio obimne radove koji će otpočeti već na proleće. Kako je rekao, kompletno će biti rekonstruisani putevi prema Lalincu, Čokotu i Donjem Međurovu, devetnaest ulica u Novom selu dobiće novu vodovodnu mrežu, još desetak kanalizaciju i asfalt, a ukoliko sve bude po planu, već naredne godine mogle bi da budu završene i sve neophodne radnje za početak izgradnje preko potrebnog vrtića u Naselju 9. Maj.

Pored toga, Bulatović je rekao i da će razgovarati sa Episkopom niškim Arsenijem o mogućnosti da Grad pomogne i podrži nastavak izgradnju crkve u ovom naselju, za koju su temelji odavno podignuti.