1

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО ХВАРСКУ УЛИЦУ У ДОЊЕМ КОМРЕНУ

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић посетио је синоћ мештане Хварске улице у Доњем Комрену, са којима је разговарао о коначном решавању проблема изградње улице након чак 8 година колико чекају на асфалт.“Након што су грађани сами покренули иницијативу за решавање проблема и прикупили неопходне потписе, Град је успео да реши проблем канализационе и водоводе мреже у неколико прилаза, предстоји нам решавање проблема у улици 45.Дивизије. На добром смо путу да мештанима коначно решимо проблем и да добију улицу какву заслужују. Радићемо корак по корак. За отприлике недељу дана утврдићемо динамику и верујем да ћемо се опет овде састати на обострано задовољство кад буде потписан и уговор и кренемо у процедуру“, рекао је градоначелник. Градоначелник је додао да Град озбиљно стаје на своје ноге и да он са својим сарадницима сваког дана разговара са мештанима Ниша у различитим деловима града, трудећи се да од њих лично чује који су то приоритетни проблеми са којима се сусрећу, како би Град кренуо у решавање истих.“Формирали смо радну групу од по два представника свих пет градских општина. Циљ нам је да успешно испланирамо наредну годину, издвојићемо милијарду  динара више и настојаћемо да системски решавамо проблеме грађана, а не као што је рађено претходних година, од случаја до случаја“, истакао је Булатовић. Он је нагласио да је градско руководство стабилизовало буџет, да успешно враћа дугове без нових задуживања и да сада може озбиљно да се упусти у решавање круцијалних проблема у Граду. „Нисам желео да дозволим да се ради без покрића, успели смо да се финансијски стабилизујемо и наредне године решаваћемо животне проблеме грађана, градићемо улице, решавати проблеме водоводне и канализационе мреже и још много тога“, закључио је градоначелник Булатовић.
ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА НИША ПОВОДОМ КУРБАН БАЈРАМА

Поводом великог празника Курбан Бајрама градоначелник Ниша Дарко Булатовић упутио је честитку свим грађанима исламске вероисповести:

„Свим муслиманским верницима честитам велики празник Курбан Бајрам, са жељом да ове празничне дане прославе у миру и добром здрављу, са породицама, пријатељима, комшијама и људима добре воље.

Нека вас овај древни велики празник жртве подсети на непролазне вредности узајамног уважавања и суживота, дубоко утемељене у хуманим вредностима савременог света, и нека вас испуни солидарношћу, бригом за ближње и разумевањем за људе којима је помоћ потребна.

Оснажени тим вредностима, уверен сам, наставићемо заједно да чувамо мир, добро и толеранцију у нашем Нишу.

Бајрам Шериф Мубарек Олсун!“